Velkommen til LYST

bonuspoeng 

Mulige: 0

Opptjente: 0

Ønskeliste 

0 artikler

Total pris: Kr 0,-

Handlekurv 

0 items

Total pris: Kr 0,-

Tilbake til produktlisten
 Vennligst bekreft alderen din for å se alt innhold
PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla

Flere visninger

Produktbeskrivelse
Produkt lengde: 11,2 cm
Innsettbar lengde: 10,0 cm
Diameter: 2,8 cm
Diameter max: 2,8 cm
Utseende: Diskret, Ergonomisk formet, Konisk
Støynivå: Veldig svak
Vibrasjon intensitetsnivå: Sterk
Materiale: ABS plast, Ren silikon
Produkt trygghet: Allergivennlig, Hudvennlig, Ikke porøst materiale, Lateks fri, Mat-klasse materiale, Uten ftalater
Du tjener 27 bonus

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla

En spennende buttplugg for både ham og henne. PicoBong Tano 2 kommer nå med dobbel så kraftige motor som sin forgjenger og med nesten lydløse vibrasjoner! PicoBong Tano 2buttpluggen er vanntett, og tilbyr mange forskjellige hastigheter og 12 ulike vibrasjonsprogrammer, som er mer enn nok til å tilfredsstille de fleste! PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg er laget av kun de beste og mest hudvennlige materialene, som består av silikon og hardplast. PicoBong er et merke som svenske LELO står bak, og tilbyr kvalitetsprodukter laget i silikon, til en rimeligere pris enn de vanlige produktene fra LELO

Bli den første som omtaler dette produktet

Du kan motta 25 Bonus Poeng for å skrive en anmeldelse og/eller for å rangere dette produkt.
  • Recommended product Safe content Water resistance
Vis alle produkter fra PicoBong

Tilgjengelighet: Begrenset lager

Sendes imorgen hvis bestilt innen 16 timer og 6 minutter!

Kr 599,-
Antall produkter
Recommended product Safe content Water resistance

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg er en spennende analplugg med dobbel så kraftig motor som sin forgjenger. Tano vibrerende buttplugg er en av produktene i PicoBong-serien til LELO, som er meget gode produkter av bra kvalitet, til en noe rimeligere pris enn andre produkter fra LELO. PicoBong produktene er laget av de beste materialer, og tilbyr batteridrevne silikonprodukter med en rekke forskjellige vibrasjonsinnstillinger både for hastighet og ulike vibrasjonsprogrammer, og PicoBong produktene har mange av de samme kvalitetene som LELO er kjent for.

 

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg tilbyr dype, kontrollerte vibrasjoner med mange forskjellige innstillinger for både hastighet og flere spennende vibrasjonsprogrammer. Tano buttpluggen drives av 1stk AAA batteri, som sørger for å levere kraftige vibrasjoner med en meget stillegående motor, og med kun ett batteri tilbyr den opptil 2 timer med stimulerende vibrasjoner! PicoBong produktene er ikke like kraftige som de oppladbare vibratorene fra LELO, men de leverer definitivt mer enn nok for å tilfredsstille de aller fleste! Tano 2 buttpluggen er laget av silikon og ABS plast, hvor håndtaket i enden og selve motoren er laget i hardplast, som sprer vibrasjoner meget godt, mens den innsettbare delen av buttpluggen er dekket med et glatt og silkemykt silikonmateriale av beste kvalitet, som føles meget behagelig mot huden.


Tano 2 buttpluggen er formet slik at den stimulerer godt analt, og ved å benytte håndtaket kan den treffe mannens g-punkt og gi deilig stimulering av prostata, mens det brede flate håndtaket av plast sørger for at vibrasjonene spres gjennom hele analpluggen, og den ytre delen stimulerer dermed også perineum hos ham. Den brede flate enden hindrer at buttpluggen sklir for langt inn, og fungerer samtidig som et håndtak med et hull i ene enden som sørger for at man enkelt kan håndtere buttpluggen med bare en finger. Tano 2 buttpluggen er godt egnet for å brukes sammen med en partner, eller man kan nyte den helt på egen hånd! PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg har 12 vibrasjonsprogrammer å by på, i tillegg til en rekke forskjellige vibrasjonshastigheter, hvor man kan velge mellom minst 12 forskjellige hastigheter, så her er det mer enn nok av spennende vibrasjoner man kan nyte!
PicoBong Tano buttpluggen leverer kraftige og nesten lydløse vibrasjoner, og i tillegg er den helt vanntett så nyt den gjerne i dusjen eller badekaret når du har lyst! Siden den er vanntett, er den også enklere å rengjøre etter bruk. Husk alltid å sjekke at batteridekselet er skrudd helt igjen, slik at den er helt tett, før du bruker den under vann! Det kan også være lurt å sjekke hvordan overgangen mellom bunndekselet/håndtaket og silikondelen føles, før man bruker den. I noen tilfeller kan man kjenne en hard skarp kant akkurat i overgangen mellom silikonmaterialet og plastdelen, og dette kan skyldes at man ikke har skrudd den helt korrekt igjen, og det hjelper ofte da å ta den fra hverandre og prøve å skru den sammen på nytt. Den skarpe kanten kan også slipes lett med en neglfil, slik at kanten blir glattere.

Hvordan den brukes:
PicoBong Tano 2 vibrerende buttplug er utstyrt med to knapper (+ og -), som regulerer alle de forskjellige innstillingene. Tano 2slås på ved å holde + knappen nede i 2 sekunder, og den vil begynne å vibrere med lav hastighet (+ og - knappene finner man i selve PicoBong logoen på vibratoren). Ved ett enkelt trykk på + knappen vil vibrasjonshastigheten øke i styrke, og her kan man bla seg gjennom ulike nivåer av vibrasjonshastigheter. Hold + knappen inne et par sekunder, så vil den begynne å vibrere med en av de 12 vibrasjonsprogrammene som pulserer og vibrerer i forskjellig rytme, takt og intensistet. Ved å holde + knappen inne i 2 sekunder bytter du mellom de forskjellige programmene. For å slå den av, hold 2 sekunder på - knappen, eller trykk 2x2 sekunder dersom du er på vibrasjonsprogrammene.

PicoBong er et merke som svenske LELO står bak, og i likhet med andre produkter fra LELO er også PicoBong laget i hudvennlig silikon og ABS plast, og PicoBong produktene leveres også med 1 års garantibevis. Men i motsetning til de fleste andre produkter fra LELO, så er ikke PicoBong produktene oppladbare.

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg bruker 1stk AAA batteri, som må kjøpes separat.

Bruk kun vannbasert glidemiddel til dette produktet!


NB! Bruk av silikonbasert glidemiddel kan lage stygge flekker eller ødelegge silikonmaterialet på dette produktet. IKKE bruk massasjeolje, håndkrem, vaselin eller andre oljebaserte glidemidler sammen med produktet! (Bør ikke benyttes med andre leketøy heller, dersom det er ment til innvortes bruk!)

Produsent LELOi AB
Produksjonsland Kina
Merkevare PicoBong
Varekode BUV000707
Diameter 2,8 cm
Diameter max 2,8 cm
Omkrets 9,2 cm
Omkrets max 9,2 cm
Produkt vekt (gram) 35
Produkt lengde 11,2 cm
Innsettbar lengde 10,0 cm
Farge Lilla
Utseende Diskret Ergonomisk formet Konisk
Etnisitet Nei
Tekstur Fløyelsaktig Glatt
Spesielle egenskaper Anal stimulator Egnet for analt bruk Egnet for nybegynner Egnet for par Flat bred i enden Kraftig motor Luktfri Multi hastighet Multifunksjon Reisevennlig Stillegående Unisex
Kontroll type Innebygd kontroll enhet Trinnvis regulering Trykknapp
Funksjoner Eskalerende Pulserende Rollercoaster Vibrerende
Stimulerings programmer 24
Sele/Harness kompatibilitet Nei
Harness justeringer Nei
Støynivå Veldig svak
Vibrasjon intensitetsnivå Sterk
Vanntett Ja
Drevet av AAA batterier
Batteri inkludert Nei
Lader inkludert Nei
Ladetid (timer) Nei
Brukstid (timer) 2
Standy-by tid (dager) Nei
Mini jack plugg Nei
Trådløs rekkevidde (meter) Nei
Kolleksjon Nei
Inkludert Nei
Antall sett deler Nei
Materiale ABS plast Ren silikon
Glidemiddel krav Vannbasert
Stell og rengjøring Rens uten alkohol Såpe og vann
Produkt trygghet Allergivennlig Hudvennlig Ikke porøst materiale Lateks fri Mat-klasse materiale Uten ftalater

Andre merket produktet med disse taggene:

Opptjen 1 Bonus Poeng for hver godkjente tagg du lager.

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Skriv din egen omtale

Du omtaler: PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Tilfredshet
Kvalitet
Funksjonalitet

Produkt spørsmål

Spørsmål vil bli vist etter moderering.

Ikke noen spørsmål foreløpig. Bli den første til stille spørsmålet !

Vårt forum

Ikke noe forum tema om dette produktet

Vanligvis sammen med dette produktet

+ + + +

  1.    Dette produktetPicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla
  2.    GP 4-pack AAA Ultra Alkaline Batteri
  3.    Toy Cleaner Spray Rensemiddel
  4.    Splash Original Toy Cleaner
  5.    Anal dusj
Pris for valgte produkter : Kr 1034,-