Velkommen til LYST

Credit points 

Potential: 0

Earned: 0

Wishlist 

0 items

Total price: $0,-

Shopping Cart 

0 items

Total price: $0,-

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla

More Views

Product Specification
Product length: 11.2 cm
Insertable Length: 10.0 cm
Diameter: 2.8 cm
Diameter max: 2.8 cm
Appearance: Conical, Discrete, Ergonomical design
Noise Level: Very Weak
Vibrasjon intensitetsnivå: Strong
Material: ABS Plastic, Pure Silicone
Safety features: Bodysafe, Food-grade material, Hypoallergenic, Latex free, Non-porous, Phthalates free
You will earn 27 credit

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla

En spennende buttplugg for både ham og henne. PicoBong Tano 2 kommer nå med dobbel så kraftige motor som sin forgjenger og med nesten lydløse vibrasjoner! PicoBong Tano 2buttpluggen er vanntett, og tilbyr mange forskjellige hastigheter og 12 ulike vibrasjonsprogrammer, som er mer enn nok til å tilfredsstille de fleste! PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg er laget av kun de beste og mest hudvennlige materialene, som består av silikon og hardplast. PicoBong er et merke som svenske LELO står bak, og tilbyr kvalitetsprodukter laget i silikon, til en rimeligere pris enn de vanlige produktene fra LELO

Be the first to review this product

You could receive 25 Bonus Points for writing a review and/or rating this product.
  • Recommended product Safe content Water resistance
View all products from PicoBong

Availability: Limited stock

Ships tomorrow if ordered in the next 18 hours and 26 minutes!

$599,-
Quantity
Recommended product Safe content Water resistance

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg er en spennende analplugg med dobbel så kraftig motor som sin forgjenger. Tano vibrerende buttplugg er en av produktene i PicoBong-serien til LELO, som er meget gode produkter av bra kvalitet, til en noe rimeligere pris enn andre produkter fra LELO. PicoBong produktene er laget av de beste materialer, og tilbyr batteridrevne silikonprodukter med en rekke forskjellige vibrasjonsinnstillinger både for hastighet og ulike vibrasjonsprogrammer, og PicoBong produktene har mange av de samme kvalitetene som LELO er kjent for.

 

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg tilbyr dype, kontrollerte vibrasjoner med mange forskjellige innstillinger for både hastighet og flere spennende vibrasjonsprogrammer. Tano buttpluggen drives av 1stk AAA batteri, som sørger for å levere kraftige vibrasjoner med en meget stillegående motor, og med kun ett batteri tilbyr den opptil 2 timer med stimulerende vibrasjoner! PicoBong produktene er ikke like kraftige som de oppladbare vibratorene fra LELO, men de leverer definitivt mer enn nok for å tilfredsstille de aller fleste! Tano 2 buttpluggen er laget av silikon og ABS plast, hvor håndtaket i enden og selve motoren er laget i hardplast, som sprer vibrasjoner meget godt, mens den innsettbare delen av buttpluggen er dekket med et glatt og silkemykt silikonmateriale av beste kvalitet, som føles meget behagelig mot huden.


Tano 2 buttpluggen er formet slik at den stimulerer godt analt, og ved å benytte håndtaket kan den treffe mannens g-punkt og gi deilig stimulering av prostata, mens det brede flate håndtaket av plast sørger for at vibrasjonene spres gjennom hele analpluggen, og den ytre delen stimulerer dermed også perineum hos ham. Den brede flate enden hindrer at buttpluggen sklir for langt inn, og fungerer samtidig som et håndtak med et hull i ene enden som sørger for at man enkelt kan håndtere buttpluggen med bare en finger. Tano 2 buttpluggen er godt egnet for å brukes sammen med en partner, eller man kan nyte den helt på egen hånd! PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg har 12 vibrasjonsprogrammer å by på, i tillegg til en rekke forskjellige vibrasjonshastigheter, hvor man kan velge mellom minst 12 forskjellige hastigheter, så her er det mer enn nok av spennende vibrasjoner man kan nyte!
PicoBong Tano buttpluggen leverer kraftige og nesten lydløse vibrasjoner, og i tillegg er den helt vanntett så nyt den gjerne i dusjen eller badekaret når du har lyst! Siden den er vanntett, er den også enklere å rengjøre etter bruk. Husk alltid å sjekke at batteridekselet er skrudd helt igjen, slik at den er helt tett, før du bruker den under vann! Det kan også være lurt å sjekke hvordan overgangen mellom bunndekselet/håndtaket og silikondelen føles, før man bruker den. I noen tilfeller kan man kjenne en hard skarp kant akkurat i overgangen mellom silikonmaterialet og plastdelen, og dette kan skyldes at man ikke har skrudd den helt korrekt igjen, og det hjelper ofte da å ta den fra hverandre og prøve å skru den sammen på nytt. Den skarpe kanten kan også slipes lett med en neglfil, slik at kanten blir glattere.

Hvordan den brukes:
PicoBong Tano 2 vibrerende buttplug er utstyrt med to knapper (+ og -), som regulerer alle de forskjellige innstillingene. Tano 2slås på ved å holde + knappen nede i 2 sekunder, og den vil begynne å vibrere med lav hastighet (+ og - knappene finner man i selve PicoBong logoen på vibratoren). Ved ett enkelt trykk på + knappen vil vibrasjonshastigheten øke i styrke, og her kan man bla seg gjennom ulike nivåer av vibrasjonshastigheter. Hold + knappen inne et par sekunder, så vil den begynne å vibrere med en av de 12 vibrasjonsprogrammene som pulserer og vibrerer i forskjellig rytme, takt og intensistet. Ved å holde + knappen inne i 2 sekunder bytter du mellom de forskjellige programmene. For å slå den av, hold 2 sekunder på - knappen, eller trykk 2x2 sekunder dersom du er på vibrasjonsprogrammene.

PicoBong er et merke som svenske LELO står bak, og i likhet med andre produkter fra LELO er også PicoBong laget i hudvennlig silikon og ABS plast, og PicoBong produktene leveres også med 1 års garantibevis. Men i motsetning til de fleste andre produkter fra LELO, så er ikke PicoBong produktene oppladbare.

PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg bruker 1stk AAA batteri, som må kjøpes separat.

Bruk kun vannbasert glidemiddel til dette produktet!


NB! Bruk av silikonbasert glidemiddel kan lage stygge flekker eller ødelegge silikonmaterialet på dette produktet. IKKE bruk massasjeolje, håndkrem, vaselin eller andre oljebaserte glidemidler sammen med produktet! (Bør ikke benyttes med andre leketøy heller, dersom det er ment til innvortes bruk!)

Manufacturer LELOi AB
Country of Manufacture China
Brand PicoBong
SKU BUV000707
Diameter 2.8 cm
Diameter max 2.8 cm
Circumference 9.2 cm
Circumference max 9.2 cm
Product Weight (gram) 35
Product length 11.2 cm
Insertable Length 10.0 cm
Color Purple
Appearance Conical Discrete Ergonomical design
Ethnicity No
Texture Smooth Velvety
Special Features Anal stimulator Flat wide at the end Multifunction Multispeed Odourless Powerful motor Quiet Suitable for anal use Suitable for beginners Suitable for couples Travel friendly Unisex
Control type Built-in control pad Push button Stepwise regulation
Functions Escalating Pulsating Rollercoaster Vibrating
Stimulation programs 24
Harness compatibility No
Harness adjustments No
Noise Level Very Weak
Vibrasjon intensitetsnivå Strong
Waterproof Yes
Powered by AAA batteries
Battery included No
Charger included No
Ladetid (hours) No
Duration Time (hours) 2
Standy-by time (days) No
Mini jack No
Wireless Range (meter) No
Collection No
Included No
Kit content quantity No
Material ABS Plastic Pure Silicone
Lubricant requirements Water based
Care and cleaning Cleaning without alcohol Soap and water
Safety features Bodysafe Food-grade material Hypoallergenic Latex free Non-porous Phthalates free

Other people marked this product with these tags:

Earn 1 Bonus Point for each approved tag you make.

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Write Your Own Review

You're reviewing: PicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Functionality
Price
Satisfaction

Product Questions

Question will be displayed after moderation.

No questions yet. Be the first to ask the question!

Our Forum

No Forum Topics about this product

Frequently purchased with this product

+ + + +

  1.    This itemPicoBong Tano 2 vibrerende buttplugg lilla
  2.    GP 4-pack AAA Ultra Alkaline Batteri
  3.    Toy Cleaner Spray Rensemiddel
  4.    Splash Original Toy Cleaner
  5.    Anal dusj
Price for all selected : $1,034,-