Velkommen til LYST

Credit points 

Potential: 0

Earned: 0

Wishlist 

0 items

Total price: $0,-

Shopping Cart 

0 items

Total price: $0,-

Fleshlight STU

More Views

Product Specification
Vaginal depth: 21.0 cm
Anal depth: 0 mm
Orifice: Vagina
Internal texture: Nubbed
Appearance: Realistic, Vagina shaped
Material: Superskin
Safety features: Bodysafe, Hypoallergenic, Latex free, Non-toxic, Phthalates free
You will earn 39 credit

Fleshlight STU

Fleshlight STU "training stamina unit" er laget for deg som vil trene eller opprettholde opplevelsen av et samleie. NÅ med eksklusiv gull holder og kjempe fin oppbevaringsboks

Be the first to review this product

You could receive 25 Bonus Points for writing a review and/or rating this product.
  • Recommended product As seen on TV Safe content Water resistance Best seller
View all products from Fleshlight

Availability: Out of stock

$648,-
Quantity
Recommended product As seen on TV Safe content Water resistance Best seller

Fleshlight STU er laget av samme høye kvalitets materiale Real Feel Super Skin® for å replikere den ekte følelsen av kvinnens vagina.
Dette er et meget bra vagina produkt for deg som sliter med tidlig sædavgang eller prestasjons angst. Med denne kan du trene i rolige og avslappede omgivelser uten å være redd for at du ikke tilfredsstiller den andre parten nok.

For og bli den mesteren du ønsker å være i sengen kreves det trening, med Fleshlight STU kan du det, mye trening med denne kan du lære deg å tilfredsstille en hver uten å være redd for å tabbe deg ut. STU blir ofte sammenlignet med "Speed Bump" innlegget som også har en 1/2" innvendig diameter.
STU er laget for å gi maksimal nytelse og utfordring for de som søker trening i seksuell utholdenhet, samt teknikker ved samleie.

I det penis er på vei inn i STU utgaven vil du kjapt merke det deilige og behagelige myke puteaktig mønsteret som gir penis en utrolig god massasje. Etter som du nærmer deg toppen og det ikke er noen vei tilbake (orgasmen) vil du merke at penisens naturlige evne til å ekspander setter i gang slik at selve mønsteret i STU utgaven føles mer, noe som igjen øker intensiteten. Nå som nytelsen er på sitt maksimale vil du ha muligheten til å trene deg selv til å motstå trangen til orgasme eller la nytelsen ta overhånd.

Meningen med denne utfordringen og treningen er at man lærer seg når enn er i ferd med å få utløsning slik at man lettere kan kontrollere når enn selv ønsker å få orgasme. Speed Bump er i motsetningen til STU ekstremt følelesesmessig helt fra starten og under hele bruken. Fleshlight STU gir en mer mild effekt enn de henrivende innsatsene når det kommer til menn/gutter med forhud, spesielt når penis er på vei ut. STU skyver i gang og gnir penis når den er på vei inn, mens det puteaktig mønsteret tar skikkelig tak i penisen når den er på vei ut noe som kommer av at den er konstruert for å øke følelsen både for inn og ut bevegelser. Fleshlight STU er ofte omtalt som om den gir en følelse av at "små fingre" kiler din penis på en utrolig og intens måte.

Denne Fleshlight utgaven har en 1/2" (13mm) innvendig diameter med et helt unikt mønster. Det er ikke mulig kjøpe STU innmaten separat, men du kan bruke andre innmater i holderen slik som Wonder Wave, Ultra Tight, Super Tight Ribbed, Super Tight, Speed Bump!

Tilbakemeldinger ved bruk av Fleshlight STU og Fleshlight Pink Lady Vagina.
Mange unge menn har gitt utrykk for deres kjærlighet for Fleshlight, med små til ingen komplikasjoner ved bruk. Menn/gutter med forhud har gitt tilbakemeldinger om viktigheten at man bruker Fleshlight regelmessig for å oppnå en mer behagelig følelse og at man bruker en tilstrekkelig mengde med glidemiddel.
Gutter/menn med forhud ser til å ofte helle mot STU og den originale Fleshlight (PV). STU er en av to favoritter grunnet mønsteret på innsiden av innlegget som gir mindre motstand og føles mer varsom mot forhuden, spesielt når penis er på vei ut! Fleshlight original er den andre favoritten det for at den er helt glatt slik at forhuden har mindre områder til å henge seg opp i. Påstanden er at bevegelsen av forhuden på penisenhodet er mer seksuellt opphissende enn selve mønsteret i innlegget, så derfor krever man mindre manuell stimulrering.
En del menn/gutter har kommet med forslag som bruken av bånd/ringer og til og med kondom for å holde forhuden ordentelig tilbaketrukket. Nå er dette forslag fra noen, og er langt i fra nødvendig, heller ikke at man bruker kondom.

Bruksanvisning Fleshlight STU:
Når fleshlighten kommer, skrur du av topplokket og tar ut selve fleshlighten, deretter tar du ut transport innlegget. Transport innlegget er et plastrør som ligger inne selve fleshlighten og passer på at den holder formen etter produksjon og transport. Legg selve fleshlighten i varmt vann til du oppnår ønsket temperatur. Sett innsatsen tilbake i beholderen, smør på ønsket mengde glidemiddel. Bruk noen få dråper vannbassert glidemiddeltil å begynne med, smør fleshlight innsatsen's åpnning/inngang og penis. Juster så lokket i undekant av selv holderen for å oppnå ønsket vakum, det anbefales at du venter med å justere trykket før du har penetrert penis langt inni selve fleshlighten. Grunnen til dette er at det kan bli litt vanskelig å få penetrert fleshlighten hvis du har valgt å skru lokket i bunn helt igjen.

Vedlikehold og rengjøring av Fleshlight STU:
Etter bruk, skru bare av bunn lokket, ta så ut innmaten, skyll godt med rikelig med varmt vann. Dette gjøres enkelt ved å tre inngangs partiet på selve fleshlighten på en vannkran og så la vannet renne igjennom. Ikke bruk for stort trykk på vannet. og husk å skylle holderen også, bruk gjerne rensemiddel som er egnet for sexleketøy for å oppnå en maksimal rengjøring etter bruk. Tørk innmaten og holderen godt med ett håndkle som ikke loer, la den får lufttørke før den puttes på plass i hylsen igjen. Det er viktig at den er helt tørr før den legges vekk, da fuktighet på sikt kan gi grobunn for mugg og bakterie vekst! For å ivareta fleshlighten's behagelige og deilige overflate så anbefales det at du avslutter hele prosessen med litt talkum. Ved riktig bruk og rengjøring holder fleshlighten livet ut.

Behold kvaliteten og nyt ditt Fleshlight produkt etter produsentens anbefalinger:

Fleshlight forholdsregler:
Bruk kun vannbaserte glidemiddel på alle fleshlight produkter, IKKE olje eller silikon baserte glidemiddel, da dette kan skade det følsomme materialet Real Feel Super Skin® som produktene er laget av. Fleshlight er et intim produkt og må derfor ikke deles med andre.

Manufacturer Fleshlight International S.L.
Country of Manufacture Spain
Brand Fleshlight
SKU VAG000355
Product Weight (gram) 680
Product length 25.5 cm
Product width 9.5 cm
Product height 0 mm
Inner diameter 1.0 cm
Inner diameter max 5 cm
Inner circumference 0 mm
Inner circumference max 0 mm
Vaginal depth 21.0 cm
Anal depth 0 mm
Mouth depth 0 mm
Color Pink
Body size Body part
Orifice Vagina
Entries Single
Internal texture Nubbed
Texture Fleshlight STU
Appearance Realistic Vagina shaped
Ethnicity European
Special Features Adjustable vacuum Discreet casing Masturbator Splashproof Stretchy material Travel friendly
Control type No
Functions No
Stimulation programs No
Noise Level No
Vibrasjon intensitetsnivå No
Waterproof Yes
Powered by No
Battery included No
Charger included No
Ladetid (hours) No
Duration Time (hours) No
Standy-by time (days) No
Mini jack No
Wireless Range (meter) No
Pornstar mold No
Collection No
Included Lube sample
Kit content quantity No
Material Superskin
Lubricant requirements Water based
Care and cleaning Soap and water Toy cleaner
Safety features Bodysafe Hypoallergenic Latex free Non-toxic Phthalates free

Other people marked this product with these tags:

Earn 1 Bonus Point for each approved tag you make.

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Write Your Own Review

You're reviewing: Fleshlight STU

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Functionality
Price
Satisfaction
Quality

Product Questions

Question will be displayed after moderation.

No questions yet. Be the first to ask the question!

Our Forum

No Forum Topics about this product

Frequently purchased with this product

+ + +

  1.      This itemFleshlight STU
  2.    Wet Naturals Beautifully Bare Kropps Glidemiddel
  3.    Wet Light flytende glidemiddel
  4.    Fleshwash Rensemiddel
Price for all selected : $1,075,-