Velkommen til LYST

Credit points 

Potential: 0

Earned: 0

Wishlist 

0 items

Total price: $0,-

Shopping Cart 

0 items

Total price: $0,-

 Vennligst bekreft alderen din for â se alt innhold

Brands - Doc Johnson

Doc Johnson

Doc Johnson er en stor amerikansk produsent som har holdt på siden 1976, og med nesten 40 års erfaring i bransjen har de blitt et godt etablert og velkjent merkenavn. Doc Johnsen designer og produserer innovative leketøy til menn, kvinner og par, og de har eksklusive avtaler med noen av de største navnene i bransjen, slik som Vivid Entertainment, Jenna Jameson, Sasha Grey, Belladonna, Mr. Marcus og TitanMen.

Doc Johnson har i løpet av årene endret sin produksjon i takt med etterspørselen, og for over 4 år siden gjorde de en fullstendig endring i produksjonen, hvor de fjernet eventuelle skadelige ftalater (mykgjørere i plast) fra sine PVC materialer, og erstattet dette med samme materiale som benyttes i utstyr til medisinsk bruk; slik som hjertekateter, blodposer og annet medisinsk utstyr, som er godkjent for bruk over hele verden. Doc Johnson fjernet ftalater fra sine produkter lenge før mange konkurrenter, og dette var noe de gjorde på eget initiativ, og ikke som følge av ny lov. Doc Johnson har et komplett laboratorium, og strenge krav til testing og kvalitetskontroller av sine produkter. Materialene testes både som råmaterialer, underveis i produksjonsprosessen, samt når produktet er ferdig laget, for å sikre at ingen av produktene inneholder skadelige ftalater.

Doc Johnson produserer mange forskjellige produkter og noen av de mest kjente og mestselgende kolleksjonene inkluderer Pocket Rocket, Realistic Cock, iVibe Rabbit og Lucid Dreams kolleksjonene. Doc Johnson har også nylig kommet med en helt egen silikonserie: Platinum Premium Silicone, som er en 100% allergitestet og ftalat-fri kolleksjon, laget i silikon, som er det tyggeste og mest holdbare materialet som benyttes til produksjon av sexleketøy i dag.